Ref. nummer: Grand Sapphire

Velkommen til et liv i luksus!

BHB Eiendom har innledet et tett samarbeid med Adress Estate, et lokalt eiendomsfirma som holder til i Famagusta. De har pr i dag 7 ansatte som jobber på dette kontoret og vil fra 9. september øke staben ytterligere med flere ansatte.

De har spesialisert seg mot en rekke ulike spesifikke oppgaver 1) investeringer 2) kjøp av tomter/land for å kunne bygge sin egen eiendom 3) Salg av eiendom 4) Spesialisert seg mot salg /service til en rekke land i Europa.

Vi har derfor med dette samarbeidet oppnådd en spesialkompetanse langs hele Famagustakysten, en akse som strekker seg fra universitetsbyen Famagusta og helt opp til Bafra.

Vi er opptatt av profesjonalitet og mangfold i vårt arbeid. Våre kunder skal få oppleve bredde/variasjon  av ulike type eiendommer som tilbys for salg på Nord-Kypros.

Dette klarer BHB Eiendom nå å oppnå ved å ha et slikt unikt samarbeid.

Vi har også kontakt med de ulike universitetene på Nord-Kypros, ettersom vi ser en økende etterspørsel etter familier som ønsker å investere i en eiendom med bakgrunn i at et av familiemedlemmene ønsker å studere f.eks.  farmasi, medisin, ingeniør og andre internasjonale studier.

Også familie med tenåring er interessert i kjøper seg eiendom på Nord-Kypros for at deres sønn/datter skal få mulighet til å gå f.eks. på den internasjonale engelske skolen som ligger i Kyrenia. Denne skolen er rangert svært høyt og er derfor svært populært valg for ressurssterke familier, også fra Nord-Kypros. All undervisning foregår selvfølgelig på engelsk.

Foreldre som har ett eller flere av sine barn på slike skoler vil automatisk få et utvidet studentvisum, noe som gjør det mulig for en eller begge av foreldrene til å bo permanent på Nord-Kypros, så lenge deres barn er studenter på en skole.

BHB Eiendomønsker ikke bare å selge eiendom, vi er glade for også å hjelpe  og bistå alle våre kunder med ulike behov og ønsker, som f.eks. å knytte  kontakter med ulike skoler, hjelp til å skaffe jobb , hjelp til innkjøp av hvitevarer, knytte kontakter med loklae møbelsnekkere etc.

VI LIKER Å HJELPE og vårt motto er:

«Våre kunder er vår stolthet og vår fremtid»

Litt informasjon om dette nye prosjektet som nå er under oppføring:

Nord-Kypros/Iskele /Long Beach

På Famagustakysten bygges nå Nord-Kypros mest luksuriøse resort.
Fase 1 ferdigstilles i løpet av 2022.

Stedet vil få en kombinasjon av både hotell og private leiligheter.

På toppen av den høyeste bygningen vil du finne et stort Infinity -basseng med en 360 graders utsikt over Middelhavet og fjellene.

Egen «Kids Club» som er spesielt laget for å gjøre barn nysgjerrige og glade.
Her kan bl.a. nevnes:
Fargerike lekeplasser der man kan gå fra et eventyr til et annet eventyr, idrettsanlegg, friluftkino, egne barnebasseng/vannsklier, organisk hage der barna kan lære om ulike frukter og grønnsaker fra Middelhavet
Her kan man lære og være en del av den mirakuløse vekstprosessen som blir drevet frem av naturen selv, på naturens egne premisser.
Man ønsker å gjøre ferien til en uforglemmelig opplevelse for både barn og voksne.

Ulike restauranter som har sine egne spesialiteter innen både kjøtt, fisk, grønnsaker og tradisjonell mat fra Middelhavet.

Egen økologisk SPA avdeling som tilbyr ulike behandlinger med både lokale og økologiske produkter, tradisjonelt tyrkisk bad, et stilig saunaområde med bl.a. egne avslappende boblebad. Spa avdelingen skal drives av sakkyndige spa- terapeauter.

Velkommen til et liv i luksus!

Priser:
Studioleilighet,48 m2: 44 900 GBP.
1 soverom, 58 m2: fra: 61 900 GBP
2 soverom, 99 m2 fra: 80 900 GBP

30% kan betales ved signering av kontrakt, 3 år rentefritak ved nedbetaling på restbeløp.

BHB Eiendom ønsker deg velkommen til en annerledes visningstur til trivelige Nord-Kypros!

Alle våre kunder får tilbud om inntil en ukes gratis overnatting på vårt samarbeidende hotell,
Olive Tree Hotel: https://en.hotelolivetree.com

Med vennlig hilsen,

BHB Eiendom
post@bhbeiendom.no
tlf. +47 92204670

www.bhbeiendom.no

 

 

Interessert i eiendommen?

Er du interessert i eiendommen, og ønsker mer informasjon eller har spørsmål? Trykk på knappen og fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt fortløpende.

Flere eiendommer

Til salgs

Klar til innflytting-nettopris!!

£ 55000
1
soverom
1
bad
60
kvm
Til salgs

4 nøkkelferdige villaer med unik malerisk utsikt

£ 220000
3
soverom
2
bad
160
kvm
Til salgs

Svært pen 3 roms leilighet, egnet for rullestolbrukere/bevegelseshemmede

£ 150000
3
soverom
2
bad
105
kvm