Ref. nummer: 324g

Sjarmerende villa i Catalkoy

Det er lett å forelske seg i denne sjarmerende, 2-etasjes villaen med nydelig utsikt over Middelhavet og Kyrenia.  Her er det god/sjenerøs plass med koselig og avslappende atmosfære.

Villaen består i første etasje av en åpen planløsning med kjøkken og spisestue. Salongen har åpen peis, inkludert vedovn og takvifter.
Kjøkkenet er fullt utstyrt med  granitt benkeplater. Fra spisestuen er det en nydelig terrasse med utsikt over den store og grønne  hagen. Ved inngangen finnes  også et område hvor du kan sitte og nyte utsikten over både hagen og bassengområdet.

I andre  etasje er det 3 soverom, 2 med egen balkong. 2 bad.
Hele 2 etasje er smakelig konstruert med romslige rom der du fra soverommene får tilgang til balkongen. Om sommeren kan du åpne dørene å lett kunne  føle den deilige brisen fra havet og nyte den fantastiske utsikten mot Middelhavet.

Hagen er pent beplanet med en overflod av planter og trær. Det er flere koselige sittegrupper rundt hele eiendommen. På baksiden finner du en steinmur og en sti som fører deg opp til et område med ulike frukttrær som sitron, appelsin, fikon, grapefrukt og granateple, samt 2 olivenolje trær.

Ved bassengområdet finnes  en dusj og de nåværende eierne har også bygget en fullt funksjonellt bar/grillområde, hvor du har flott utsikt til bl.a de mange solnedgangene  man har på Kypros.

Villaen ligger i et koselig /etablert område med umiddelbar nærhet til alle fasiliteter som restauranter, supermarkeder, apotek og bakeri.

Interessert i eiendommen?

Er du interessert i eiendommen, og ønsker mer informasjon eller har spørsmål? Trykk på knappen og fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt fortløpende.

Flere eiendommer

Redusert pris

Prisredusert villa i Bellapais

£ 275000
3
soverom
2
bad
200
kvm
Til salgs

Svært billige nye villaer

£ 136500
3
soverom
2
bad
222
kvm
Til salgs

MØBLERT PENTHOUSE I OZANKOY

£ 82000
2
soverom
2
bad
90
kvm