Ref. nummer: 1549

Romslig villa med 4 soverom, basseng

Romslig 4 roms villa + 3 bad+10m x 5m basseng + fullt møblert + stor tomt + sentralvarme + solstasjon for gratis strøm + fantastisk utsikt mot Middelhavet og fjellene.
5 % VAT (moms) er allerede betalt.

Dette er en nydelig villa som er godt vedlikeholdt av de nåværende eierne. Ligger i Esentepe som er et svært populært område blant Skandinaver.
Flott plassert på en forhøyning slik at man får utnyttet utsikten maximalt og
den villaen som har den beste utsikten og den største tomten av alle villaene på dette stedet. Den har alt du trenger for å starte ditt nye liv ved Middelhavet.

I første etasje finner du en stor salong, et åpent og fullt utstyrt kjøkken med granitt benkeplater. Salongen og kjøkkenet har begge tilgang til en overbygd terrasse som har utsikt over havet. I første etasje er det to soverom, 1 bad og 1lite vaskerom.

I andre etasje finner du også 2 soverom, hovedsoverommet har eget bad som er nylig renovert av nåværende eiere med tilgang til en stor terrasse og fantastisk utsikt over Middelhavet og fjellene. I andre etasje finnes også et fellesbad med badekar.
Hagen er romslig med en overbygd parkeringsplass, 3 skur og et stort «evighetsbasseng» som er omkranset med fliser .
Hagen består av 3 ulike nivåer med flere soner for å både spise og hvile.

Denne villaen holdes i flott stand og bør absolutt sees!

Villaen ligger i Esentepe med kort avstand til både lokale restauranter og barer, og ikke minst lett tilgang til Korineum golfklubb og en kort halvtimes kjøretur til den romantiske havnebyen Kyrenia.

For nærmere opplysninger og visningstur, ta gjerne kontakt med oss.

Interessert i eiendommen?

Er du interessert i eiendommen, og ønsker mer informasjon eller har spørsmål? Trykk på knappen og fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt fortløpende.

Flere eiendommer

Til salgs

Stor ny vakker 4 soveroms villa, Lapta

£ 299950
4
soverom
3
bad
255
kvm
Til salgs

Flott villa med 3/4 soverom og stor tomt

£ 299950
3
soverom
2
bad
220
kvm
Til salgs

Prisgunstig villa med gangavstand til stranden.

£ 140000
2
soverom
1
bad
150
kvm